Kőzetgyapot akció

Kőzetgyapot akció | Kőzetgyapot árak | Országos szállítás

2014-02-10

Kőzetgyapot akció

 

Tetőtér beépitéshez, válaszfalba, mennyezetre, padlásra, légáteresztő ásványi hőszigetelő rendszerekhez.

Kérje házhoz szállitva vagy személyes ávétellel a SZIGA-TECH® mintaboltokban!

Hova jó a kőzetgyapot szigetelés?

A fűtési költségek leszorításának leghatékonyabb módja a családi ház minél nagyobb mértékű szigetelése. Elsősorban a fal, a födém, vagy a tető szigetelését jelenti, ezekre utólagosan is lehetősége van. Erre a célra elsősorban üveg-, ásványi-, kőzetgyapot, cellulózt alkalmaznak. Az egyik legkeresettebb hőszigetelő anyag ma kőzetgyapot.

Kőzetgyapot szálas szigetelőanyag, amelynek az alapanyaga megolvasztott, bányászott kőzet, a termék hőszigetelő képességét a szálak között lévő levegő biztosítja.
Kőzetgyapot magastetők, válaszfalak, födémek, és álmennyezetek hőszigetelésére, a nagyobb testsűrűségű kőzetgyapot termékeket padlók, lapostetők, homlokzatok hőszigetelésére alkalmazzák.

Kőzetgyapot akció - A kőzetgyapot lemez tulajdonságai

Kőzetgyapot termékek teljes keresztmetszetűkben víztaszítók (hidrofóbizáltak). Az alapanyag olvadáspontja nagyon magas, az "A1" NEM ÉGHETŐ kategóriába tartoznak, így egy esetleges épülettűz esetén képes megakadályozni a tűz továbbterjedését.  Kőzetgyapot alkalmazhatók külterületi, és ideiglenesen használt épületek hőszigetelésére is, mivel a rovarok, madarak, rágcsálók nem tesznek kárt a kőzetgyapotban. Kőzetgyapot nem káros az egészségre, nem minősül veszélyes hulladéknak. Ezek a termékek jó hő- és hangszigetelő anyagok, illetve kiváló páraáteresztők képességgel rendelkeznek.

Kőzetgyapot akció - Tetőtér szigetelés kőzetgyapot szigeteléssel

A felhasználónak a kőzetgyapot lemezek darabolásához csak egy kőzetgyapot vágó késre van szüksége.
A tető utólagos hőszigetelése rendszerint kétféle módon történhet, vagy a szarufák közötti, vagy/ és szarufák alatti rész szigetelésével. Kőzetgyapot szigetelést ajánljuk elsősorban a tetőtér beépítéshez a szarufák közötti hőszigetelésre. Kőzetgyapot beszorításával, az öntartósságát kihasználva, külön rögzítés nélkül alkalmazzák ezeken, a helyeken.
Amennyiben a szarufák mélysége kevés, ahhoz hogy megfelelő szigetelő képességet érjünk el, akkor alkalmazható a szarufák alatti szigetelés.

Kőzetgyapot akció - Padlásfödém szigetelés kőzetgyapot szigeteléssel

Ha a tetőtér nem kerül beépítésre, akkor célszerű a padlásfödémet kőzetgyapottal szigetelni. Szigetelés előtt érdemes eldönteni, hogy járható, vagy nem járható padlásteret szeretnének- e kialakítani. Természetesen a tárolási, raktározási célokat is figyelembe kell venni. Ezeknek a figyelembe vételével kell választanunk a kisebb testsűrűségű kőzetgyapot, vagy nagyobb testsűrűségű kőzetgyapot között. Vastagabb réteg kialakítása esetén érdemes kettő- vagy több rétegből átlapolással fektetni a kőzetgyapotot, így jobb hőszigetelést tudunk elérni az átmenő hézagok csökkentésével.

Kőzetgyapot akció - Belső tér szigetelés kőzetgyapot lemezekkel

Kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságai miatt, belső terek szigetelésére is tökéletesen megfelelő kőzetgyapot. Alkalmazható gipszkarton válaszfalak, álmennyezetek, és előtét falak szigetelésénél. Eltérő hőmérsékletű helyiség közötti elválasztó szerkezeteknél fontos, hogy a magasabb hőmérsékletű (fűtött) oldalra párazáró fóliát helyezünk, hogy megakadályozzuk a pára bejutását a kőzetgyapotba, illetve az ebből adódó problémákat (páralecsapódás, penészesedés). Az így elkészült szerkezeteket bármilyen burkoló anyaggal le lehet fedni.

Vakolható kőzetgyapot - Kőzetgyapot homlokzat szigetelés

A kifejezetten vakolható kőzetgyapot lemezek alkalmazási területe a homlokzatok hő- és hangszigetelése. Legjobb homlokzati szigetelőanyagok között szerepel az alábbi tulajdonságai miatt: kiváló hőszigetelő képesség ( 0,036 W/mk ), jó hangszigetelés, tartósság, nedvességre nem érzékeny, tűzállóság, kiváló légáteresztő képesség, környezetre és egészségre káros hatása nincs. Nagy páraáteresztő képességgel rendelkezik, ennek köszönhetően nem akadályozza a pára távozását, ez csökkenti a penészesedés kialakulását.


Aktuális közetgyapot akció:

Knaufinsulation MPN 038 kőzetgyapot ; Rockwool Multirock 039 kőzetgyapot; Termolife 033 kőzetgyapot tetőtérbeépítéshez, gipszkarton rendszerekhez, padlásfödém szigeteléshez.

kőzetgyapot-akcio-2018-09

Akciós kőzetgyapot árakért kattintson a fenti fotóra!


Nézze meg további akcióinkat is:

üveggyapot akció | ásványgyapot akciópolisztirol akcióhőszigetelő rendszer akcióvakolat akció | beltéri ajtó akció | bejárati ajtó akció | szigetelőanyag akció | szigatech akciók | hőszigetelés akció


Az alábbi szöveges mezőben kérheti ajánlatunk személyes átvétellel mintaboltjainkban vagy házhoz szállítással az Ön otthonába!


Az oldalon feltüntetett árak bruttó ÁFA-s árak. Az akcióban szereplő termékek nem minősülnek konkrét ajánlatnak, az esetleges tévedésekért, elirásokért felelősséget nem vállalunk és a változtatás jogát fenntartjuk!


Kérjük a pontos irányítószám megadását, hogy a megfelelő ajánlatot tudjuk adni a házhoz szállításra!

Az alábbi szöveges mezőben kérheti ajánlatunk személyes átvétellel mintaboltjainkban vagy házhoz szállítással az Ön otthonába!

Az oldalon feltüntetett árak bruttó ÁFA-s árak. Az akcióban szereplő termékek nem minősülnek konkrét ajánlatnak, az esetleges tévedésekért, elirásokért felelősséget nem vállalunk és a változtatás jogát fenntartjuk!


Kérjük a pontos irányítószám megadását, hogy a megfelelő ajánlatot tudjuk adni a házhoz szállításra!

- See more at: http://asvanygyapot-akcio.hu/#sthash.Wg7Icqqi.dpuf

Ossza meg ismerőseivel, barátaival az oldalt, hogy ők se maradjanak le az akcióról: